Hotel Delta Tulcea 3 Stele

Cazare în delta sau în împrejurimile zonei cu toate condițiile pentru o ședere confortabilă și relaxantă. Located on the promenade of the danube in the center of tulcea hotel delta 4 offers free access to an indoor swimming pool to a spa a wellness center with a sauna a hot tub and a fitness center.

Coffee Lounge 3

Vedeți disponibilitățile detalii vă rugăm să rețineți că această proprietate acceptă vouchere de vacanță emise de companii din românia și aprobate de stat.

Hotel delta tulcea 3 stele. Am stat in aripa de 4 stele a hotelului. Hotelul este amplasat foarte aproape de gara muzee si multe alte atractii turistice. Really nice staff we forgot something in the room and the lady from cleaning came down after us to hand it over.

Delta est hotel delta est hotel de 3 stele găzduiește oaspeții la aproximativ 20 km de pădurea letea proprietatea include 20 de camere. Vezi ce are de oferit hotel delta. Cazare în tulcea la hotel de 3 stele nu poate însemna altceva decât hotel delta localizat pe faleza dunării.

Hotelurile delta sunt singurele hoteluri din tulcea care îţi pun la dispoziţie camere cu balcon cu vedere la dunăre şi acces gratuit la centrul spa cu piscină interioară. Situată lângă petru si pavel cathedral proprietatea este de asemenea aproape st. Hotel delta 3 3 stele.

The breakfast was also. Hotel în tulcea situat pe malul dunării în tulcea hotelul delta 3 oferă camere echipate excelent cu vedere la portul de unde pleacă ambarcaţiuni pentru croaziere în deltă. Având o capacitate de două persoane o suprafață de 20 mp şi dotată cu doua paturi separate camera standard twin are vedere către oraş și reprezintă alegerea ideală dacă ești în căutare de cazare într un hotel de trei stele în tulcea.

Veti avea ocazia sa experimentati obiceiurile locale si traditiile tipice acestei regiuni. Hotelul delta 3 este situat in centrul orasului tulcea pe malul dunarii locul in care toti locuitorii si vizitatorii acestui oras se plimba si se simt bine. Camere de 3 sau 4 stele piscină și spa și rezervă acum.

Dacă eşti în căutare de cazare de patru stele în tulcea îţi stăm la dispoziţie cu facilităţi şi servicii impecabile menite să îţi asigure o experienţă memorabilă în tulcea poarta de intrare în delta dunării. Ești în cautarea unui hotel în tulcea delta dunării. Hotel delta pe faleza dunării îți așteaptă sosirea.

Cazare de 3 stele in tulcea chiar pe faleza dunării. Cazarea a fost exceptionala apartamentul avea vedere panoramica spre dunare si spre oras patul a fost foarte comod erau 2 bai mocheta peste tot scaun de masaj functional curatenie impecabila micul dejun foarte diversificat si gustos meniul restaurantului deosebit piscina si jacuzzi curate si doar pentru clientii hotelului. The water of the pool is filtrated and heated up to 30 degrees celsius and certified fitness instructors in the sports club will assist you in.

Hotel delta 3 acceptă aceste carduri și își rezervă dreptul de a bloca temporar o sumă anterior sosirii dumneavoastră.

Delta Hotel Tulcea Impresii Păreri Recomandări Delta Hotel Amfostacolo Amfostacolo

635 Comentarii Verificate Pentru Hotelul Hotel Delta 3 Booking Com

Campground Delta Camp Tulcea Romania Booking Com

Delta Pizza

Oferte Cazare Tulcea In Delta Dunarii

Room Photo 9357725 Hotel Hotel Europolis

Spa

Standard Matrimonială Vedere La Oras

Hotel Delta 3 Cladirea A

Book At Hotel Delta Tulcea Romania

Restaurant Delta

Hotel Delta 4 Tulcea 357 Recensioni Degli Ospiti Booking Com

Standard Twin Vedere La Dunăre

Room Photo 2358262 Hotel Hotel Delta 3

Hotel Delta Din Tulcea Delta Dunarii

Hotel Delta 3 Tulcea

Hotel Delta 3 Tulcea Cele Mai Bune Oferte Cu Destinia

Hotel Delta 4 Cladirea A Si B

Restaurante

Leave a Reply